Na ka seniai update buvo, tai pradėsiu nuo labai didelio upgrade kapoto amortizatorių:

Kiek iškenčiau su tais senais amortizatoriais.. tai buteliuka koki užkišt reikia tai dar kanors.. Nusprendžiau nebesigadint nervų ir nusipirkau naują komplektą. Pasikeičia labai greitai 5min abu.
Toliau atšilus orams prasidėjo rimtesni darbai.. Šiek tiek apsipirkau:
LPG dujų fazės filtras, pakeičiau senajį romano nes greit užsikimšdavo.. Šis ir geriau filtruoja ir nusodina tepalą ir nešvarumus filtro dugne tai turėtų ir ilgiau tarnaut ir švaresnės dujos pateks į variklį..

Kuro filtras, priekinės kaladėlės ir jų tepalas, dėžės pagalvė..

stabdžių skystis ir dėžės tepalas..

Ką gi kibau į darbus, šiaip patinka man prie mašinos pasikrapštyt ypač jeigu viskas gerai sekasi, bet pvz kuro filtro laikiklio varžtą 3 valandas mėgint atsukt užsiknisau..
Pasikeičiau kaladėles priekines, pačiu laiku nes jau tuoj būtų visai nieko nebelike.. Patiko ATE tepalas gerai prikimba prie metalo..

Tada stabdžių skysčio keitimas sekė, čia foto prieš keitimą.

Foto po keitimo, skirtumas akivaizdus.. Keičiasi lengvai, reiks senukinės žarnelės 6mm vidinis diametras, 9mm raktelio ir buteliuko.

Paskui pakeista pagalvė dėžės, šiaip sakė servise nelabai ka padeda ji, bet man tai padėjo nes buvo and D ir R vibracija gana nemenka, tai dabar ženkliai sumažėjo..

Pats nemaloniausias darbas kuro filtro keitimas, panašu kad dar originalas stovėjo 217k prafiltraves baigė jau surudyt.. problema buvo tik su laikiklio varžtu apauges rūdim vos pasidavė gal 3h kovojau.. Na bet ilgam ramu bus dabar.

Na ir paskutinis dalykas greičių dėžės tepalas.. Išbėgo apie 3.9 litro, supyliau 3.9 pavažinėjau rodė ant minimum dar šimtą mililitrų supyliau galvojau važiuosiu dasipirkt.. Nuvažiavau iki parduotuvės jau truputį virš max rodė.. Tai taip ir nesupratau gal reik kad visus bėgius sumėtytų ar daugiau laiko tai rytoj eisiu su dideliu švirkštu ir šlangute nutrauksiu truputį.. Foto senojo skysčio, realiai tai buvo tamsiai raudonos spalvos normalaus kvapo ant foto daug tamsesnis gavosi..

Dar buvau gofrą pakeitė antrają, antrą katalizatorių išpjovė, vistiek jau nebeatlieka savo darbo jis, bet pradėjo leisti pirmoji tai vėl teks lankytis kažkada taip ir duslintuvą persirinksiu..

Kolkas tiek..
ex. Saab 900NG 2.0 Turbo TD04
Saab 9-5 Aero MY2003