SAAB 9-5 pakankamai dažna problema.
Simptomai:
1. Neveikia numerio apšvietimas
2. Neatsirakina bagažinė
3. Naveikia parkingo davikliai arba veikia nuolat
4. Neįsijungia kruizo kontrolė
5. Neveikia automatiškai tamsėjantis galinis veidrodėlis, t.y. neužtamsėja
6. Nedega galiniai priešrūkiniai, atbulio bėgio lemputės
kadangi pas mane kai kurie laidai jau buvo lituoti po keletą kartų nusprendžiau problemą spręsti iš esmės. Eigą įdėjau čia:
http://atomo-diy.blogspot.com/2010/07/s ... laidu.html
Gal kam bus naudinga.
DIY: SAAB 9-5 bagažinės laidų remontas
- Atoms
- Keleivinio lainerio pilotas
DIY: SAAB 9-5 bagažinės laidų remontas
SAAB 9-5 2.3t AT '02
- Atoms
- aurissan
- Asas
Teko tokią bėdą tvarkyti ASTRA'i universalui. Žmogaus pageidavimu keičiau visus laidus. Turėjau dvi nuobodžias dienas. Atoms'o būdas daug patogesnis.
Norint pavėlinti šio gedimo pasirodymo laiką, rekomenduočiau žiemą šluoteles ir ledo gremžiklius laikyti salone.
Norint pavėlinti šio gedimo pasirodymo laiką, rekomenduočiau žiemą šluoteles ir ledo gremžiklius laikyti salone.
9-5 AERO MY05 MT
100NX GTI + Super Turbo
Almera 2.2 Di
100NX GTI + Super Turbo
Almera 2.2 Di
-
- Žiūrintis į dangų
Re: DIY: SAAB 9-5 bagažinės laidų remontas
Atoms rašė:SAAB 9-5 pakankamai dažna problema.
Simptomai:
1. Neveikia numerio apšvietimas
2. Neatsirakina bagažinė
3. Naveikia parkingo davikliai arba veikia nuolat
4. Neįsijungia kruizo kontrolė
5. Neveikia automatiškai tamsėjantis galinis veidrodėlis, t.y. neužtamsėja
6. Nedega galiniai priešrūkiniai, atbulio bėgio lemputės
kadangi pas mane kai kurie laidai jau buvo lituoti po keletą kartų nusprendžiau problemą spręsti iš esmės. Eigą įdėjau čia:
http://atomo-diy.blogspot.com/2010/07/s ... laidu.html
Gal kam bus naudinga.
Geras post'as! O sitas esminis pakeitimas issprendzia visas 6 problemas? Man yra 2 is 6 neveikia bagazines atidarymo mygtukas ir neuzfiksuoja greicio kruiz kontrolas...
SAAB 9-5 Griffin '99
- Atoms
kondro rašė:Geras post'as! O sitas esminis pakeitimas issprendzia visas 6 problemas? Man yra 2 is 6 neveikia bagazines atidarymo mygtukas ir neuzfiksuoja greicio kruiz kontrolas...
Viskas priklauso nuo to kokie laidai nulūžta. Pas mane yra buvę skirtingų variantų.
Kai neveikė kruizo kontrolė tai ir parkingo davikliai nuolat veikė (važiuojant į priekį jei priartėdavo kas iš galo pypsėdavo) taip pat neužtemdavo galinio vaizdo veidrodis.
SAAB 9-5 2.3t AT '02
- SS
- Oro baliono pilotas
labai geras postas, aš tą bėda turėjau 3 kartus, visada nefiksuodavo cruise'o, neveikdavo atbulinio apšvietimas ir neužtemdavo galinio vaizdo veidrodėlis, sujungdavau liaudiškai sakant "ant snarglių" ir puse metų būdavo ramu
jau matau ateinančių savaitgalių darbus
dėkui, kad pasidalinai savo išradimu, jei ką patobulinsiu būtinai duosiu žinoti 

SAAB 9-5 SE 2.3t MY01 [CBN 501]
- MADaccountant
- Sklandytuvo pilotas
Sveiki,
ar be šitų yra dar kokie nors laidai kurie galėtų nusilankstyti ar nekontaktuoti?
Bėda ta, kad padarius viską nuoširdžiai pagal šį postą bėda neišisprendė - įjungus atbulinį parktronikas rėkia be paliovos arba trukčioja kažkaip nesveikai - pipipipyyyyypipipipyyyyy...
Nusprendę, kad ką nors blogai padarėm ėmėmės darbo vėl ir pakeitėm visus laidus naujais nuo pat kištuko iki sujungėjų ir vėl nepadėjo. Problema išsisprendžia dienai-kitai, poto vėl tas pats. Beje išjungus/įjungus variklį parktronikas susivarko, net nedarinėjant bagažinės, bet pavažiavus vėl rėkia... Kas dar galėtų būti, nes aeropolis parktroniko klaidų nerado, sakė tik tie laidai gali būti kalti..
ar be šitų yra dar kokie nors laidai kurie galėtų nusilankstyti ar nekontaktuoti?
Bėda ta, kad padarius viską nuoširdžiai pagal šį postą bėda neišisprendė - įjungus atbulinį parktronikas rėkia be paliovos arba trukčioja kažkaip nesveikai - pipipipyyyyypipipipyyyyy...

Nusprendę, kad ką nors blogai padarėm ėmėmės darbo vėl ir pakeitėm visus laidus naujais nuo pat kištuko iki sujungėjų ir vėl nepadėjo. Problema išsisprendžia dienai-kitai, poto vėl tas pats. Beje išjungus/įjungus variklį parktronikas susivarko, net nedarinėjant bagažinės, bet pavažiavus vėl rėkia... Kas dar galėtų būti, nes aeropolis parktroniko klaidų nerado, sakė tik tie laidai gali būti kalti..

-
- Žiūrintis į dangų
Atoms rašė:kondro rašė:Geras post'as! O sitas esminis pakeitimas issprendzia visas 6 problemas? Man yra 2 is 6 neveikia bagazines atidarymo mygtukas ir neuzfiksuoja greicio kruiz kontrolas...
Viskas priklauso nuo to kokie laidai nulūžta. Pas mane yra buvę skirtingų variantų.
Kai neveikė kruizo kontrolė tai ir parkingo davikliai nuolat veikė (važiuojant į priekį jei priartėdavo kas iš galo pypsėdavo) taip pat neužtemdavo galinio vaizdo veidrodis.
works like charm

dekui!
SAAB 9-5 Griffin '99
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių